Mabuhay, Manila!

Hi starshines! We finally visited Philippines, the place everyone thinks our ethnicity is! This trip happened last month and its so amazing to look back at our adventures and how much fun we had. Back in March Tsutsumi and I traveled to Japan and South-Korea with our dad, so this time it was mom’s turn to explore five countries with us. Halfway through the trip we met up with our cousin, Elizabeth (starting in Malaysia) which made everything so much funnier.

We won’t be uploading our trip in Malaysia, due to not enough content, but nevertheless we managed to cross a lot of things on our bucket list in a short period of time! Give us a heads up if you want a written city guide from Kuala Lumpur though ♥

Taal Volcano was an unforgettable experience where we got to take a boat over to the crater, horseback riding to the top of the active volcano and looking down at boiling water. What a journey! We hope you enjoy watching this video, and be on the lookout for our Manila City Guide and Taiwan travel diary next up x

We stayed at Acacia Hotel during the trip, check out our review of Acacia here
More from Alexandra Hoang

Mini Manila Guide

When in Manila we stayed in Alabang which is quite the trek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

 • Er så gøy med disse videoene fra reisen deres 😀 og du er super flink til å tegne, Tsutsumi, hadde vært artig med en video som filmer deg tegne <3 husker da dere var på ferie og hadde spm runde så var det en som stilte hvorfor du heter Tsutsumi, men kan ikke huske jeg fikk med meg svaret, kunne jeg spørre om det igjen og evt hva navnet betyr? Aldri hørt navnet før, men syns det er såå fint og unikt <3 Siden dere er vietnamesere, har dere begge vietnamesiske navn forresten? 😀

  • Hei Elisabeth, så hyggelig å høre at du liker videoene våre 🙂

   Mamma har to forskjellige versjoner til navnet Tsutsumi, så vi er litt usikre på hvilken vi skal gå med, but here it goes: Tsutsumi er et japansk etternavn som tilhørte en ganske velstående familie. De gjorde mye ut av seg selv som forretningsmennesker så mor ønsket det samme for Tsutsumi. Den andre versjonen var at under graviditeten leste hun på en bok og likte navnet hun fant. Frem til turen vår til Japan i år, trodde vi at den riktige veien å uttale Tsutsumi er “Sue Sue Mi”, men i Japan sier det faktisk “Tu Tu Mi”

   Vi har vietnamesiske navn, men bruker det ikke. Hoang Lan, og Thuy Tien. 🙂
   Håper det svarte spørsmålet ditt x

 • Tusen takk for svar! Utrolig fine navn, og er så gøy å lære om andre kulturer! Gleder meg til å følge dere videre <3